Activiteiten

 

Manifestatie 

Eens per jaar, tijdens de Dies in februari, organiseren we een activiteit voor heel Quintus! Deze avond wordt geheel georganiseerd door Penelope.
Onze manifestatie was tot 2018 altijd de Smartlappenstrijd! Een wedstrijd waar heel
Quintus aan mee deed. Deze avond, waarop vele disputen een prachtige zelfgeschreven smartlap ter gehore brengen, was altijd een groot succes.

Sinds 2018 hebben we onze manifestatie omgegooid en kan elke Quint nu stralen op de Silent Dixo van Penelope! Het eerste jaar was een daverend succes.

 dispuutsweekend 

Elk jaar gaan we met zijn allen een weekend weg, meestal in het voorjaar. Lekker een stad op zijn kop zetten, speciaalbier drinken, cultureel doen en genieten!
2012: Parijs
2013: Antwerpen
2014: Aken
2015: Gent
2016: Brugge
2017: Maastricht
2018: Düsseldorf
2019: Leuven

 lustrumjaar 

Eens in de vijf jaar vieren wij ons lustrum. Dit wordt groots gevierd met een lustrumgala en een prachtige lustrumreis. In 2015 vertrokken we met een grote groep P’tjes naar het prachtige Vietnam voor een onvergetelijke ervaring! In 2020-2021 hebben we weer een prachtig lustrumjaar met speciale borrels, een fantastisch gala, speciale kleding, een zelfgeschreven lied, een fantastische reis buiten Europa en op het eind is er voor elk lid een prachtig lustrumboek! Wij hebben er al zin in!

 midlustrumreis 

Eens in de 2,5 jaar vieren we ons halve lustrum. Dit wordt gevierd met een leuke reis binnen Europa. In 2018 vertrokken we met een hele groep P’tjes naar het zonnige Pula in Kroatië. Een onvergetelijke vakantie!

 datediner 

Elk jaar sloven we ons uit voor het jaarlijkse Penelope Datediner! Een prachtige avond met veel drank, lekker eten, ongemakkelijke dates en prachtige kostuums.
We hebben elk jaar een ander thema en elk jaar verrassen we elkaar met onze prachtige creaties.

reünistenuitje 

Het mooiste dispuut Penelope bestaat al een hoop jaren en heeft daarmee ook een hoop reünisten. We organiseren dan ook elk jaar een uitje voor onze reünisten. Afgelopen jaar mochten we maar liefst 26 reünisten en Meulen ontvangen bij Olivier!

subweek 

We mogen dan wel nooit eerste worden, maar we zijn #1 fan van de subweek. We zijn dan ook altijd met een grote groep P’tjes de hele week aanwezig!

xxxxx

© 2023 by Actor & Model. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now